Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Galéria 2023

7. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum
Beszámoló 2022

Az idei évben – kétszeri kényszerű elhalasztás után – 2022.05.24-27. között megtartottuk a 7. Védelmi és Irányítástechnikai Fórumot 3+0,5 nap formában. A rendezvény egyediségét az is adta, hogy – végre – megtudtuk ünnepelni a Protecta Elektronikai Kft. 30+2 éves születésnapját, amelyet a 30. évforduló évében 2020-ban szerettünk volna megtenni. A jubileum értékét ez a halasztás nem csökkentette, ezúton is gratulálunk!

A 0. napon a védelmes oktatások keretében nem egy konkrét témát ismertettek az előadások, hanem az elektronikus korban és a napjainkban alkalmazott védelmi problémamegoldásokat járták körbe, kitérve a védelmi funkciókra és módszerekre. A rendhagyó ismeretterjesztést az idősebb – legendás hírű – védelmes fejlesztőmérnökök jelenléte és aktív részvétele tette színessé, amelyet több mint 80 résztvevő hallgatott meg.

A nap egy nagyon jó hangulatú vacsorával és az utána következő beerstorminggal zárult. Már annak, aki még aznap elment aludni…

Az elkövetkező három napban közel 250 szakember vett részt a fórumon, hallgatta meg a közel 40 előadást a legfiatalabb – még felsőoktatási éveit töltő – kollégáktól a nyugdíjazott vezérigazgatókig, amely jól szemlélteti, hogy a fórumon kortól (és nemtől) függetlenül minden érdeklőnek érdemes részt vennie.
 

"Élmények egy résztvevőtől a 7. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum fakultatív programjáról" megtekintése

"A 7. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum egyetemi hallgatói szemmel" megtekintése

Galéria 2022

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VEDELMES@MEE.HU