Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Örömmel vesszük szíves jelentkezését!

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Jelentkezési határidő
00
nap
00
óra
00
perc
00
másodperc

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Előadók
 
Jelentkezés előadónak
 
Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
2024. február 20-tól
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
2024. február 20-tól
Szponzorok
 
Jelentkezés szponzoroknak
2024. február 20-tól

 

Jelentkezés ügyintézőként

 

Határidők

Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése: 2024. február 20.
Prezentációk beküldésének határideje: 2024. április 22.
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2024. április 4. (szabad helyek függvényében)

 

 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Ön – a továbbiakban úgy is, mint Jelentkező – a 2024. május 7-10. között megrendezésre kerülő 9. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény) jelentkezési lapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és a Jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, valamint a regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a MEE az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatóinkban találhatók. (http://vif.mee.hu/jelentkezes)

Regisztráció

A jelentkezés feltétele a jelen felületen való regisztráció befejezése. Ehhez meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Ezután egyetlen felhasználói profil alatt kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását/részvételét szeretné kezelni, regisztráljon „egyéni” profillal. Amennyiben más előadók/résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, úgy regisztráljon, mint „Ügyintéző”. Fontos, hogy egy e-mail címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "Ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is a rendezvényre.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételét elektronikus úton visszaigazolja, azzal, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

Fizetési feltételek

A rendezvényen való részvétel feltétele a rendezvény díjának megfizetése.

A Jelentkező vállalja, hogy a megrendelt szolgáltatások díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása. A részvételi díj megfizetésének határideje, a bekérő levélen feltüntetett fizetési határidő, azaz a jelentkezés napját követő 15. nap. A rendezvényen való részvétel feltétele a részvételi díj határidőre történő kifizetése.

A díj az alábbi bankszámlára utalandó:

A rendezvény szervezőjének neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
A rendezvény szervezőjének címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A díj jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

 

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, 36 30/490-8804

 

ÉTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTEL CSOMAGOK TARTALMA*

Csomagok Étkezés tartalma Étkezés összege
+ ÁFA
Részvételi díj
+ ÁFA 
1. csomag
(kedd - szerda - csütörtök - péntek)
3 ebéd, 6 kávészünet,
2 vacsora, 1 Gálavacsora, 0. napi tréning
113 650 Ft 55 000 Ft

2. csomag**
(szerda - csütörtök - péntek)
3 ebéd, 5 kávészünet,
1 vacsora, 1 Gálavacsora
75 326 Ft 55 000 Ft

3. csomag***
A: kedd - szerda
B: szerda - csütörtök
C: csütörtök - péntek
A: 1 ebéd, 2 kávészünet, 1 vacsora
B: 2 ebéd, 4 kávészünet
C: 2 ebéd, 3 kávészünet, 1 vacsora
A: 33 395 Ft
B: 33 924 Ft
C: 39 691 Ft
55 000 Ft

*Áraink az Áfa-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 27%
**A 2. és 3. csomag esetén nem tartalmazza a Tréning (0.napi) részvételt
***A 3. csomag esetén a csomagár nem tartalmazza a Gálavacsorán és a Tréningen (0. napi) való részvételt, ezt opcionálisan tudja a résztvevő kiválasztani. 

 

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett foglalható szállási szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
Az idegenforgalmi adó (IFA) 18-70 év közötti vendégek részére 500 Ft/fő/éj , amelyet a megadott szobaár szintén nem tartalmaz és minden résztvevő köteles megfizetni. Az adó a díjbekérőn feltüntetésre kerül.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, szoba szervíz, minibár, fizetős TV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) minden Jelentkező egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A rendelkezésre álló szállodai szobák kapacitása miatt a kétágyas szobafoglalás kizárólag abban az esetben érvényes, ha mindkét fél rögzítése megtörtént, azaz profilon belül a "Szobatársak ellenőrzése" menüpont zölden jelez. Ellenkező esetben, a MEE a beérkező szobafoglalásokat, időrend és férőhely szerint értékesíti.

A Jelentkező szállás igényét 2024. április 04-ig tudjuk befogadni, ezt követően szállásfoglalásra nincs lehetőség (egyéni szervezés alapján megoldandó).

A MEE, mint szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést.

Elérhető szállások és szolgáltatások:

GRAND HOTEL ESZTERGOM
2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 6.

 • Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 10:00-ig
 • Szállás a választott szobatípusban
 • Svédasztalos reggeli
 • Pepper Élménybirodalom (Rekreációs tér) és Aquasziget Élményfürdő korlátlan használata
 • Vezeték nélküli internet használat
 • Ingyenes parkolás

PORTOBELLO WELLNESS ÉS YACHT HOTEL
2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.

 • Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 10:00-ig
 • Szállás a választott szobatípusban
 • Svédasztalos reggeli
 • Pepper Élménybirodalom (Rekreációs tér) és Aquasziget Élményfürdő korlátlan használata
 • Vezeték nélküli internet használat
 • Ingyenes parkolás

A szálláshelyek száma korlátozott, foglalásuk a jelentkezések sorrendje alapján történik.

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz:
A MEE a Jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, és a szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adattartalom a következő: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki, a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A rendezvény végső jelentkezési határideje és jelentkezések véglegesítése 2024. április 04., csütörtök 16:00, melyet kérjük, szíveskedjen betartani.

A részvételi díj megfizetésének határideje: a díjbekérőn szereplő dátum, de legkésőbb 2024. április 04., kedd

A Jelentkező szállás igényét 2024. április 04-ig tudjuk befogadni, ezt követően szállásfoglalásra nincs lehetőség (egyéni szervezés alapján megoldandó).

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kötbérmentes lemondási határidő: 2024. március 20., szerda 24:00 óra; a Jelentkező ezen időpontig tudja fizetési kötelezettség nélkül lemondani a rendezvényen való részvételét.

2024. március 20., szerda követően a jelentkezés részvételi díj megfizetését vonja maga után, lemondásra nincs lehetőség.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén Jelentkező a teljes részvételi díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.

A rendezvény szervezője lemondást kizárólag írásban fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell elküldeni. A lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem élt előzetesen a kötbérmentes lemondás lehetőségével.

A részvevő személye – előzetes egyeztetés mellett, írásban – módosítható.

A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb 2024. április 04-ig a MEE bankszámláján jóváírásra került.

Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fent részletezett feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A http://vif.mee.hu/ honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A MEE a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei a MEE adatvédelmi tájékoztatóban találhatók. 
 

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni látogatói jelentkezés esetén

Kiállítói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 30 490 8804
VEDELMES@MEE.HU