Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Örömmel vesszük szíves jelentkezését!

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Előadók
 
Jelentkezés előadónak
 
Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
2023. február 27-től
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
2023. február 27-től
Szponzorok
 
Jelentkezés szponzoroknak
2023. február 27-től

 

Jelentkezés ügyintézőként

 

Határidők

Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése: 2023. február 27.
Prezentációk beküldésének határideje: 2023. április 24.
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2023. április 11. (szabad helyek függvényében)

 

 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Ön – a továbbiakban úgy is, mint Jelentkező – a 2023. május 23-25. között megrendezésre kerülő 8. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény) jelentkezési lapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és a Jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, valamint a regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a MEE az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatóinkban találhatók. (http://vif.mee.hu/jelentkezes)

Regisztráció

A jelentkezés feltétele a regisztráció a honlapon.

Ehhez meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Ezután egyetlen felhasználói profil alatt kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását/részvételét szeretné kezelni, regisztráljon „egyéni” profillal. Amennyiben más előadók/résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, úgy regisztráljon, mint „Ügyintéző”. Fontos, hogy egy e-mail címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "Ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is a rendezvényre.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételét elektronikus úton visszaigazolja, azzal, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

A rendezvényen való részvétel feltétele a rendezvény időpontjában hatályos járványügyi rendelkezések maradéktalan betartása és a rendezvény díjának megfizetése.

A Jelentkező vállalja, hogy a megrendelt szolgáltatások díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása.

Kérjük, hogy a megrendelt szolgáltatások díját 2023. április 27-ig átutalni szíveskedjen! A rendezvényen való részvétel feltétele a díj határidőre történő kifizetése.

A díj az alábbi bankszámlára utalandó:

A rendezvény szervezőjének neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
A rendezvény szervezőjének címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A díj jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

 

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, 36 30/490-8804

 

ÉTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTEL CSOMAGOK TARTALMA*

Csomagok Étkezés tartalma Étkezés összege Részvételi díj 
1. csomag**
(kedd - szerda - csütörtök)
2 ebéd, 3 kávészünet,
1 vacsora + BEERstorming + Gálavacsora
50 749 Ft 40 000 Ft

2. csomag***
(kedd - szerda)
1 ebéd, 2 kávészünet,
1 vacsora + BEERstorming
24 018 Ft 40 000 Ft

2. csomag***
(szerda - csütörtök)
2 ebéd, 3 kávészünet 22 794 Ft 40 000 Ft

Tréning csomag
(kedd)
1 ebéd, 1 kávészünet 10 455 Ft 9 045 Ft

*Áraink az Áfa-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 27%
**Az 1. csomag esetén nem tartalmazza a Tréning (1.napi) részvételt
***A 2. csomag esetén a csomagár nem tartalmazza a Gálavacsorán és a Tréningen (1. napi) való részvételt, ezt opcionálisan tudja a résztvevő kiválasztani. 

 

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett foglalható szállási szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, szoba szervíz, minibár, fizetős TV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) minden Jelentkező egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A MEE, mint szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést.

Elérhető szállások és szolgáltatások:

Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi
Weboldal: https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/balatonalmadi/hunguest_bal_resort/
Cím: Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 14, 8220

  • Bejelentkezés 15:00 órától, kijelentkezés 10:00-ig
  • Szállás a választott szobatípusban
  • Svédasztalos reggeli
  • Wellness & Spa részleg korlátlan használata
  • Vezeték nélküli internet használat

Parkolás *

  • 1.500 Ft / gépkocsi / éj felszíni parkolóban – legfeljebb kb. 120 parkolóhely
  • 3.000 Ft / gépkocsi / éj teremgarázsban – legfeljebb kb. 30 parkolóhely

* A résztvevő a díjat a helyszínen saját maga egyenlíti ki. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

A szálláshelyek száma korlátozott, foglalásuk a jelentkezések sorrendje alapján történik.

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz:A MEE a Jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, és a szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adattartalom a következő: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki, a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A rendezvény végső jelentkezési határideje és jelentkezések véglegesítése 2023. április 11. kedd 16:00, melyet kérjük, szíveskedjen betartani.

A részvételi díj megfizetésének határideje: a díjbekérőn szereplő dátum, de legkésőbb 2023. április 27.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kötbérmentes lemondási határidő: 2023. március 21., kedd 24:00 óra; a Jelentkező ezen időpontig tudja fizetési kötelezettség nélkül lemondani a rendezvényen való részvételét.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén Jelentkező a teljes részvételi díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.

A rendezvény szervezője lemondást kizárólag írásban fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell elküldeni. A lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem élt előzetesen a kötbérmentes lemondás lehetőségével.

A részvevő személye – előzetes egyeztetés mellett, írásban – módosítható.

A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb 2023. április 27-ig a MEE bankszámláján jóváírásra került.

Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fent részletezett feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A http://vif.mee.hu/ honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A MEE a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei a MEE adatvédelmi tájékoztatóban találhatók. 
 

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni látogatói jelentkezés esetén

Kiállítói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VEDELMES@MEE.HU