Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Örömmel vesszük szíves jelentkezését!

Felhívjuk a figyelmét, hogy komoly esély van arra, hogy májusban még olyan járványügyi szabályok lesznek érvényben, ami a szállodába való belépést, és ennek következményeként a rendezvényen történő részvételt érvényes védettségi igazolványhoz kötik! Kérjük, gondoljon erre és fontolja meg az oltás felvételét, mert nagyon örülnénk a részvételének!

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
2022. március 1.
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
2022. március 1.

 

Jelentkezés ügyintézőként

 

Határidők

Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése: 2022. március 1.
Prezentációk beküldésének határideje: 2022. április 29.
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2022. április 11. (szabad helyek függvényében)

 

 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Ön – a továbbiakban úgy is, mint Jelentkező – a 2022. május 24-27. között megrendezésre kerülő 7. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény) jelentkezési lapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és a Jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, valamint a regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a MEE az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatóinkban találhatók. (http://vif.mee.hu/jelentkezes)

Regisztráció

A jelentkezés feltétele a regisztráció a honlapon.

Ehhez meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Ezután egyetlen felhasználói profil alatt kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását/részvételét szeretné kezelni, regisztráljon „egyéni” profillal. Amennyiben más előadók/résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, úgy regisztráljon, mint „Ügyintéző”. Fontos, hogy egy e-mail címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "Ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is a rendezvényre.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételét elektronikus úton visszaigazolja, azzal, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

A rendezvényen való részvétel feltétele a rendezvény időpontjában hatályos járványügyi rendelkezések maradéktalan betartása és a rendezvény díjának megfizetése.

A Jelentkező vállalja, hogy a megrendelt szolgáltatások díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása.

Kérjük, hogy a megrendelt szolgáltatások díját 2022. április 27-ig átutalni szíveskedjen! A rendezvényen való részvétel feltétele a díj határidőre történő kifizetése.

A díj az alábbi bankszámlára utalandó:

A rendezvény szervezőjének neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
A rendezvény szervezőjének címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A díj jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

 

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, 36 30/490-8804

 

ÉTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTEL CSOMAGOK TARTALMA*

Csomagok Étkezés tartalma Étkezés összege Részvételi díj 
1. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet,
2 vacsora + Gálavacsora
55 772 Ft 15 000 Ft

2. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet,
1 vacsora + Gálavacsora
45 886 Ft 15 000 Ft

3. csomag** 1 ebéd, 2 kávészünet,
1 vacsora + BEERstorming
19 056 Ft 15 000 Ft

3. csomag**

2 ebéd, 4 kávészünet 18 340 Ft 15 000 Ft

3. csomag**

2 ebéd, 3 kávészünet,
1 vacsora
22 021 Ft 15 000 Ft

4. csomag 1 ebéd, 2 kávészünet 9 170 Ft 15 000 Ft

*Áraink az Áfa-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 27%
**A 3. csomag esetén a csomagár nem tartalmazza a Gálavacsorán való részvételt, ezt opcionálisan tudja a résztvevő kiválasztani. 
A Tréning (0. napi) részvételt a csomagár nem tartalmazza, ezt opcionálisan tudja a résztvevő kiválasztani.

 

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett foglalható szállási szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, szoba szervíz, minibár, fizetős TV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) minden Jelentkező egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A MEE, mint szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést.

Elérhető szállások és szolgáltatások:

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel
Weboldal: https://parkinnzalakaros.hu/
Cím: 8749 Zalakaros, Üdülő sor 1.

  • Bejelentkezés 15:00 órától, kijelentkezés 10:00-ig
  • Gazdag büféreggeli
  • Térítésmentes belépés a Zalakarosi Fürdőbe és annak fitnesz termébe
  • Nagysebességű vezeték nélküli WiFi internet
  • Laptop méretű széf
  • Köntös és törölköző használat
  • Kávé és tea bekészítés, valamint vízforraló minden szobában

Parkolás
2 100 Ft / nap / autó* - a résztvevő a díjat a helyszínen saját maga egyenlíti ki.
*Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák

A Szálloda sorompóval védett mélygarázzsal, továbbá félig fedett és szabadtéri parkolóhelyekkel rendelkezik.

A parkolóba való lejutáshoz a Szálloda recepción szükséges előzetesen parkolókártyát igényelni. Parkolási szolgáltatás megrendelése esetén lehetőség van a parkolókártyákat a rendezvényt megelőzően is átvenni.

A szálláshelyek száma korlátozott, foglalásuk a jelentkezések sorrendje alapján történik.

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz:A MEE a Jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, és a szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adattartalom a következő: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki, a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A rendezvény végső jelentkezési határideje és jelentkezések véglegesítése 2022. április 11. hétfő 16:00, melyet kérjük, szíveskedjen betartani.

A részvételi díj megfizetésének határideje: a díjbekérőn szereplő dátum, de legkésőbb 2022. április 27.

 

LEMONDÁS A JELENTKEZŐ ÁLTAL

Kötbérmentes lemondási határidő: 2022. március 21., hétfő 24:00 óra; a Jelentkező ezen időpontig tudja fizetési kötelezettség nélkül lemondani a rendezvényen való részvételét.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén Jelentkező a teljes részvételi díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.

A rendezvény szervezője lemondást kizárólag írásban fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell elküldeni. A lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem élt előzetesen a kötbérmentes lemondás lehetőségével.

A részvevő személye – előzetes egyeztetés mellett, írásban – módosítható.

A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb 2022. április 27-ig a MEE bankszámláján jóváírásra került.

 

LEMONDÁS A RENDEZŐ ÁLTAL

A MEE tájékoztat minden Jelentkezőt arról, hogy szervezőként 2022. március 21. napjáig bezárólag hoz arról döntést, hogy megtartásra kerül-e a rendezvény. Amennyiben a MEE 2022. március 21. napjáig bezárólag úgy dönt, hogy nem kerül megtartásra a rendezvény, a jelen jelentkezési feltételek szerint a Felek között létrejött jogviszony megszűnik, és a Jelentkező által már megfizetett részvételi díj visszafizetésre kerül a Jelentkező részére. Az esetleges lemondásról a MEE írásban (e-mail) tájékoztatja a Jelentkezőket.

 

MEGHIÚSULÁS JOGSZABÁLYI OKBÓL

Amennyiben 2022. március 21. napját követően alakul ki olyan helyzet, hogy a COVID-19 (koronavírus) járvány miatt járványügyi korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, melyek következtében a rendezvény megtartása részlegesen vagy teljes mértékben lehetetlenné válik – vagyis, a MEE nem tudja megtartani a rendezvényt – a Jelentkezővel az akkor érvényben levő jogszabályok szerint számol el a MEE a már megfizetett részvételi díjjak tekintetében.

Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fent részletezett feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A http://vif.mee.hu/ honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A MEE a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei a MEE adatvédelmi tájékoztatóban találhatók. 
 

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni látogatói jelentkezés esetén

Kiállítói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VEDELMES@MEE.HU