Magyar Elektrotechnikai Egyesület

Jelentkezés

Örömmel vesszük szíves jelentkezését!

Felhívjuk a figyelmét, hogy komoly esély van arra, hogy szeptemberben még olyan járványügyi szabályok lesznek érvényben, ami a szállodába való belépést, és ennek következményeként a rendezvényen történő részvételt érvényes védettségi igazolványhoz kötik! Kérjük, gondoljon erre és fontolja meg az oltás felvételét, mert nagyon örülnénk a részvételének!

Ön mostantól egy felületen keresztül, egyetlen profil alól kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását / részvételét szeretné kezelni, regisztráljon egyéni profillal. Amennyiben más előadók / résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, regisztráljon Ügyintézőként. Fontos, hogy egy email címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások jelentkezéseit is, úgy a profilba bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is.

 

Előadók
 
Jelentkezés előadóknak
 
Kiállítók
 
Jelentkezés kiállítónak
Jelentkezés nyitása: 2021. június 22.
Egyéni látogatók
 
Jelentkezés látogatóknak
Jelentkezés nyitása:
2021. június 22.

 

Jelentkezés ügyintézőként

 

Határidők

Előadás javaslatok beérkezési határideje: 2021. május 28.
Online jelentkezési felület megnyitása, előzetes program meghirdetése: 2021. június 22.
Prezentációk beküldésének határideje: 2021. augusztus 31.
VÉGLEGES jelentkezési határidő: 2021. szeptember 7. (szabad helyek függvényében)

 

 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Ön – a továbbiakban úgy is, mint Jelentkező – a 2021. november 09-12-én megrendezésre kerülő 7. Védelmi és Irányítástechnikai Fórum elnevezésű rendezvény (a továbbiakban úgy is, mint rendezvény) jelentkezési lapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével elfogadja a jelen jelentkezési feltételekben foglaltakat. A jelentkezési lap a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (a továbbiakban: MEE) részéről ajánlattételnek minősül, elfogadásával a MEE, mint a rendezvény szervezője és a Jelentkező között szerződés jön létre, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A jelentkezés, valamint a regisztráció során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a MEE az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei adatkezelési tájékoztatóinkban találhatók. (http://vif.mee.hu/jelentkezes)

Regisztráció

A jelentkezés feltétele a regisztráció a honlapon.

Ehhez meg kell adnia nevét, érvényes e-mail címét, és jelszavát.

Ezután egyetlen felhasználói profil alatt kezelheti előadásait, részvételét, kiállítói stand foglalását. Amennyiben Ön kizárólag a saját előadását/részvételét szeretné kezelni, regisztráljon „egyéni” profillal. Amennyiben más előadók/résztvevők jelentkezését is Ön tölti fel, kérjük, úgy regisztráljon, mint „Ügyintéző”. Fontos, hogy egy e-mail címmel egyszer tud regisztrálni!

Amennyiben már egyéni profilként beküldte jelentkezését, de a későbbiek folyamán mégis Ön kezelné mások előadás javaslatát is, úgy a profiljába bejelentkezve átállíthatja a fiók típusát "Ügyintéző"-re.

Az előadói és kiállítói regisztráció önmagában nem minősül látogatói jelentkezésnek!
Kérjük, profijába belépve mindenképp jelentkezzen látogatóként is a rendezvényre.

Regisztrációt követően van lehetősége arra, hogy a jelentkezési lap kitöltésével és online módon történő elküldésével jelentkezzen a rendezvényre; ezt követően a MEE a rendezvényen történő részvételét elektronikus úton visszaigazolja, azzal, hogy a felhasználói adatai rögzítésre kerültek és használhatja a rendszert.

A rendezvényen való részvétel feltétele a rendezvény időpontjában hatályos járványügyi rendelkezések maradéktalan betartása és a rendezvény díjának megfizetése.

A Jelentkező vállalja, hogy a megrendelt szolgáltatások díját a rendezvény szervezője által megküldött díjbekérő ellenében átutalja. A díjbekérő megküldése egyben a rendezvényen való részvételének a MEE általi visszaigazolása.

Kérjük, hogy a megrendelt szolgáltatások díját 2021. szeptember 01. után, akkor azonban minél előbb átutalni szíveskedjen! A rendezvényen való részvétel feltétele a díj határidőre történő kifizetése.

A díj megfizetésének végső határideje: 2021. szeptember 10.

A díj az alábbi bankszámlára utalandó:

A rendezvény szervezőjének neve: Magyar Elektrotechnikai Egyesület
A rendezvény szervezőjének címe: 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Adószáma: 19815754-2-42
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010501-01103302-00100007
Swift kód: UBRTHUHB
IBAN: HU43 1201 0501 0110 3302 0010 0007

A visszaigazolásban kapott díjbekérő sorszámát az átutalási megbízás közlemény rovatában mindenképpen szíveskedjen feltüntetni!

A díj jóváírását követően előleg-, a szolgáltatás teljesítését követően végszámlát állítunk ki a befizetett díjról.

A reprezentáció után járó adókötelezettség az igénybe vevőt terheli.

 

Kapcsolattartó:

Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
antal@mee.hu, 36 30/490-8804

 

ÉTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTEL CSOMAGOK TARTALMA*

Csomagok Étkezés tartalma Étkezés összege Részvételi díj 
1. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet,
2 vacsora, Gálavacsora ajándék
47 586 Ft 15 000 Ft

2. csomag 3 ebéd, 5 kávészünet,
1 vacsora, Gálavacsora ajándék
38 537 Ft 15 000 Ft

3. csomag** 2 ebéd, 4 kávészünet 18 606 Ft
vagy
16 437 Ft
vagy
14 776 Ft
15 000 Ft

4. csomag 1 ebéd, 2 kávészünet 7 388 Ft 15 000 Ft

*Áraink az Áfa-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 27%
**A 3. csomag esetén a csomagár nem tartalmazza a Gálavacsorán való részvételt, ezt opcionálisan tudja a résztvevő kiválasztani. 
A Tréning (0. napi) részvételt a csomagár nem tartalmazza, ezt opcionálisan tudja a résztvevő kiválasztani.

 

SZÁLLÁS

A látogatói jelentkezés adatlapján feltüntetett foglalható szállási szolgáltatások árai az általános forgalmi adót és idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A meghirdetett szolgáltatásokon túli többletfogyasztást (éttermi számlák, szoba szervíz, minibár, fizetős TV, térítéses wellness kezelések, telefon stb.) minden Jelentkező egyénileg köteles közvetlenül a szálloda számára megfizetni.

A MEE, mint szervező a rendezvényre szállásigény nélkül is elfogad jelentkezést.

Elérhető szállások és szolgáltatások:

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel
Weboldal: https://parkinnzalakaros.hu/
Cím: 8749 Zalakaros, Üdülő sor 1.

  • Bejelentkezés 15:00 órától, kijelentkezés 10:00-ig
  • Gazdag büféreggeli
  • Térítésmentes belépés a Zalakarosi Fürdőbe és annak fitnesz termébe
  • Nagysebességű vezeték nélküli WiFi internet
  • Laptop méretű széf
  • Köntös és törölköző használat
  • Kávé és tea bekészítés, valamint vízforraló minden szobában

Parkolás
br. 1 500 Ft / nap / autó

A Szálloda sorompóval védett mélygarázzsal, továbbá félig fedett és szabadtéri parkolóhelyekkel rendelkezik.

A parkolóba való lejutáshoz a Szálloda recepción szükséges előzetesen parkolókártyát igényelni. Parkolási szolgáltatás megrendelése esetén lehetőség van a parkolókártyákat a rendezvényt megelőzően is átvenni.

A szálláshelyek száma korlátozott, foglalásuk a jelentkezések sorrendje alapján történik.

Adatkezelési tájékoztató a szállás lefoglalása céljából történő adattovábbításhoz:
A MEE a Jelentkező adatait (lásd alább) a szállásfoglalás legbonyolítása céljából továbbítja a szálláshely szolgáltató számára. Az adatok megadásának és továbbításának jogalapja az érintett és a szálláshely szolgáltató között kötendő megállapodás előkészítése, megkötése (GDPR 6. cikk 1. b.). A fenti céllal kapcsolatban a kezelt, és a szálláshely szolgáltató felé továbbítandó adattartalom a következő: név, számlázási cím, postázási cím, cégnév, email, telefonszám. Az adatok célja az azonosítás, a kapcsolattartás és számlázási követelmények teljesítése. Adatkezelés időtartama a szálláshely szolgáltató által: a 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 év, ha számviteli bizonylatra az adat rákerül. Az adattovábbítás címzettjét, a szálláshely szolgáltatót az érintett választhatja ki, a fenti szállások közül. Jogaival (hozzáférés, helyesbítés, hozzájárulás visszavonása, törlés, elfeledtetés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság joga) a MEE, vagy a továbbítást követően a MEE-n kívül a szálláshely szolgáltató elérhetőségeire küldött kérelemmel élhet, továbbá panasszal fordulhat a hatósághoz (www.naih.hu), és ha megítélése szerint megsértették jogait, fordulhat a lakóhelye szerint illetékes bírósághoz is.

 

HATÁRIDŐK

A rendezvény végső jelentkezési határideje és jelentkezések véglegesítése 2021. szeptember 07. kedd 16:00, melyet kérjük, szíveskedjen betartani.

A részvételi díj megfizetésének határideje: 2021. szeptember 10. péntek

 

LEMONDÁS A JELENTKEZŐ ÁLTAL

Kötbérmentes lemondási határidő: 2021. augusztus 09. hétfő 24:00 óra; a Jelentkező ezen időpontig tudja fizetési kötelezettség nélkül lemondani a rendezvényen való részvételét.

Ezen időpontot követően a rendezvényen történő részvétel lemondása esetén Jelentkező a teljes részvételi díjat köteles lemondási kötbérként megfizetni a MEE részére.
A rendezvény szervezője lemondást kizárólag írásban fogad el, az e-mail útján történő kommunikációt írásbeli formának ismeri el. A lemondást az antal@mee.hu e-mail címre kell elküldeni. A lemondás akkor mentesít a fizetési kötelezettség alól, amennyiben a rendezvény szervezője által írásban visszaigazolásra kerül.

Jelentkezőt nem mentesíti a fizetési kötelezettsége alól, ha a rendezvényen nem jelenik meg és nem élt előzetesen a kötbérmentes lemondás lehetőségével.

A részvevő személye – előzetes egyeztetés mellett, írásban – módosítható.

A rendezvényen való részvételt a szervező csak akkor köteles biztosítani, ha a részvételi díj legkésőbb 2021. szeptember 10-én a MEE bankszámláján jóváírásra került.

 

MEGHÍÚSULÁS, LEMONDÁS A RENDEZŐ ÁLTAL

1. A MEE tájékoztat minden Jelentkezőt arról, hogy szervezőként 2021. szeptember 9. napjáig bezárólag hoz arról döntést, hogy megtartásra kerül-e a rendezvény, figyelembe véve a COVID-19 (koronavírus) járvány helyzet alakulását. Amennyiben a MEE 2021. július 20. napjáig bezárólag úgy dönt, hogy nem kerül megtartásra a rendezvény, a jelen jelentkezési feltételek szerint a Felek között létrejött jogviszony megszűnik, és a Jelentkező által már megfizetett részvételi díj visszafizetésre kerül a Jelentkező részére.
 

2. Amennyiben 2021. szeptember 9. napját követően alakul ki olyan helyzet, hogy a COVID-19 (koronavírus) járvány miatt járványügyi korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, melyek következtében a rendezvény megtartása részlegesen vagy teljes mértékben lehetetlenné válik – vagyis, a MEE nem tudja megtartani a rendezvényt – a Jelentkező részére a már megfizetett részvételi díjból a következő összegek nem kerülnek visszafizetésre, azok visszatérítésére a MEE mint szervező nem köteles:

  • a szállás teljes díja;
  • az étkezés teljes díja (költsége);
  • a részvételi díj 50%-a.

A MEE a rendezvény előkészítése során maximálisan törekedett arra, hogy egy ilyen kedvezőtlen helyzet előállása esetén minimalizálja a szállodák, éttermi szolgáltatók által érvényesíthető költségeket.

Amennyiben a rendezvény előbbi okból történő elmaradása mellett a járványügyi korlátozások lehetővé teszik a szállás elfoglalását, úgy a Jelentkező a rendezvény meg nem tartása esetén is igénybe veheti az adott szállodától a szálláshelyre és a reggelire vonatkozó szolgáltatásokat.

Amennyiben a MEE a rendezvény előbbi okból történő elmaradása esetén a szállást és étkezést szolgáltató szerződéses partnereivel történő megállapodás alapján a szolgáltatók felé a szállás és/vagy étkezés megrendelésére tekintettel a MEE által fizetendő összegek csökkennek, vagy nem kell azokat megfizetni, úgy a MEE ezen összegeket és a részvételi díj feljebb rögzített részét visszatéríti a Jelentkező részére.

3. Amennyiben 2021. szeptember 9. után a rendezvény jelentkezői létszámának jelentős többségét adó MVM Csoport, E.ON Hungária Zrt. és OPUSZ TITÁSZ Zrt. irányítása alá tartozó Jelentkezők részvételét – állami COVID-19 (koronavírus) járvány miatt járványügyi korlátozó intézkedések bevezetésétől függetlenül- megtiltja, vagy nem kívánatosnak tartja akkor a MEE úgy dönthet, hogy nem tartja meg a rendezvényt. Ebben a sajnálatos esetben is a 2.) pontban írtak szerint történik a MEE és a Jelentkezők közti elszámolás.

Jelentkező a jelentkezés adatlapjának kitöltésével és online módon történő elküldésével a fenti, 1), 2) és 3) pontban részletezett feltételeket kifejezetten elfogadja.

A rendezvény szervezője az esetleges program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartja.

 

JOGNYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉS

A http://vif.mee.hu/ honlapon megjelenő tartalmak, képi megoldások és logók szerzői jogvédelem alá esnek, a MEE tulajdonát képezik. A szerzői jogok gyakorlására kizárólag a MEE jogosult.

A dokumentumokat, jogokat, képeket vagy azok részleteit a MEE előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, illetve közzétenni tilos.

A rendezvényen tömegfelvételnek minősülő kép- és hangfelvételek készülnek, amelyek nyilvánosságra hozatalára (honlap, Facebook, Instagram, Elektrotechnika folyóirat, reklámanyag) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a jogot fenntartja. A tömegfelvételek készítéséhez az érintetteknek nem szükséges hozzájárulását adni. Egyéni ábrázolású képek esetében a MEE hozzájárulást kér az érintettől a készítéshez és felhasználáshoz is.

A MEE a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei a MEE adatvédelmi tájékoztatóban találhatók. 
 

Az adatkezelési tájékoztatók megtekinthetők az alábbi linkeken:

Egyéni látogatói jelentkezés esetén

Kiállítói jelentkezés esetén

Ügyintézői regisztráció esetén

 

 

 

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
VEDELMES@MEE.HU